Fontos Hormonok, Valamint Az Izmok Építése

Fontos Hormonok, Valamint Az Izmok Építése

Heti adag glükokortikoid szteroidok, pl. prednizolon, segít felgyorsítani a fellendülés izomsérülések, jelentések egy új Északnyugati Gyógyszer tanulmány. A heti szteroidok is javított, sérült izmok által izomsorvadás. A tömeg láz dobó kántálás SZÍVEM NADRÁG! SZÍVEM NADRÁG!" A mellkas kezdett gomolygott a friss izom. Vállak, karok hőlégballon. Vér áramlik át jóllakott vénák etetési a test hihetetlen erőt. A bár emelkedni kezdett a tömeg őrjöngött.


Én gyorsan növekszik, mint az árvíz, a közönség érzelmeit öntött belém. Mély barázdák alakult, ahogy mellkasomban egyre erősebb lett, majd eltolta a bikini felső határait. Még soha nem éreztem magam annyira erősnek, de nem akarom, hogy hagyd abba. Több. Több.

Először azt tagadta meg, mert nem akartam, hogy nevetséges, úgy tűnt, egyáltalán nem jellemző. De 2000 dollár egy nap munka!?!? A fenébe is, én voltam! Én már kb 2 hónap további képzési idő előtt a lázadó lőni dátuma szóval úgy döntöttem, hogy szétrúgja a képzés diéta a teljes felszerelést. Ettem, csak a sovány húsok, tojás, zöldség, 4-szer egy nap. Úgy döntöttem, heti 6 nap, gyakran duplán a nap. Én súlyzózik, egy órát, délután aztán úszni, 30 perc után súlyzós edzés. Nem esett le, hogy csak 6% - os testzsír jól is nézett ki! Azonban kaptam magam, hogy egyre gyengébb nyápic mondja, mint az ütemterv, hogy egyre szakadt haladt.
Én alapvetően egy testépítő étrend, amely nagyjából az összes fehérje, kis-no szénhidrát. Találtam magam emelő egyre kevesebb súly, hogy fáradt gyorsabban a medencében, mint a testzsír csökkent.

Ha általában enni a krumplit, meleg a sütő, vagy kimaradnak a karó hasa-kövér-harc nagyhatalmak. Mikor dobja burgonya a hűtőben, majd megeszik őket a hideg, az emészthető keményítő viszont a rezisztens keményítő egy folyamat az úgynevezett retrogradation. Ahogy a neve is mutatja, rezisztens keményítő, nos, ellenáll az emésztést, amely elősegíti a zsír oxidációját, valamint csökkenti a hasi zsír. Mivel evés hideg sült krumpli, nem túl étvágygerjesztő, használata a kihűlt krumplit, hogy egy krumpli saláta helyett. További has-robbantási tippek, lásd a jelentést Hogyan kell fogyni Eszik, Rezisztens Keményítő !

Ha valaki, mint egy powerlifter képes felemelni nagyon nehéz súlyt annak ellenére, hogy nem nagyon izmos, mivel a képességgel, hogy aktiválja azokat a motoros neuronok, a szerződés az izmok jobb. Ez az, amiért néhány powerlifters viszonylag kisebb, mint a testépítők, de lehet emelni lényegesen nagyobb súlyt. Motoros Egység felvételi segít megmagyarázni, hogy miért, edzés után, bizonyos mozgások lesz könnyebb végrehajtani, de a legtöbb kezdeti erőt nyer az lesz, amikor először kezdi el súlyzózni. Az izom növekedés általában akkor lépnek fel, inkább folyamatosan a kezdeti időszak után az erős szert, mert könnyebben tudják, hogy aktiválja az izmokat.

Izomépítő igényel szakmai irányelvek a sport nutrition mivel csak eszik fel lehet építeni jó izmok. Izomépítő gyakran, mint a művészet, mivel különleges figyelmet igényel, tervezés, kreativitás, hogy egyensúlyt a funkciók, valamint a szépség, a tökéletesség felé. A bevitt felesleges zsír, szénhidrát csak növeli a súlyt, a szintek lóg szövet, nem pedig az izmok tónusát.

Anatómiailag, izmok alkotják fehérje áll, s nagyobb mennyiségű fehérje bevitel végül segítséget épület fel az izmok.


De, ez nem jelenti azt, hogy a zsír, szénhidrát van, hogy elhagyott, a diéta. Arányos bevitel a zsír, szénhidrát szükséges, több előtérbe, a fehérjék. Úgy tartják, hogy a diéta serkenti a hormontermelést, amely szabályozza az izmok fejlődését. Izomépítő sport nutrition fogalmazta meg a megfelelő képletek az izomépítő, elve alapján, segítségével próba-hiba módszer.

izmok férfi karját mellén